Nieuwbouwproject Aspelare

Projectwoningen in Aspelare - Ninove

In een rustige weg, de Heghestraat, in Aspelare realiseert Dumobil 4 moderne halfopen projectwoningen. De locatie valt op door de uitgestrekte velden waardoor u ten volle geniet van een bijzonder groene en rustige omgeving.


De strakke woningen met zadeldak hebben 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder, wat de mogelijkheid biedt om een extra slaap- of hobbykamer te creëren.

De woningen zijn daarbij voorzien van een geothermische warmtepomp en vloerverwarming die in de winter de woning verwarmt en in de zomer op een energiezuinige manier passief afkoelt. Er is een oprit en carport voorzien bij de woningen op loten 2 en 3.

Deze woningen komen nu nog in aanmerking om aangekocht te worden met het verlaagd BTW-tarief van 6%

De oppervlakte van de percelen varieert tussen 564 m² en 749 m².

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject ASPELARE

Aspelare is een deelgemeente van de Oost-Vlaamse stad Ninove en telt circa 1.600 inwoners. Het dorp bevindt zich in de Denderstreek dat opvalt door prachtige landschappen om te wandelen en te fietsen. De meest opvallende bezienswaardigheid betreft de 15e-eeuwse laat-gotische Sint-Amanduskerk. Het dorp ligt centraal gelegen in de driehoek Aalst-Geraardsbergen-Ninove langs de steenweg Geraardsbergen-Ninove. Hierdoor bevinden stadsfaciliteiten zich op slechts enkele minuten rijden.

 

In de buurt

• Stadscentrum Ninove - 7 km
• Provinciaal domein De Gavers - 7 km
• Muur van Geraardsbergen - 10 km
• Stadscentrum Geraardsbergen - 12 km
• Stadscentrum Aalst - 15 km

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Aspelare
124
lot 1 lot 2lot 3lot 4


Legende
  • Woonprojecten
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 1
749 m2
Woonprojecten

€ 557.300

€ 616.200

Lot 2
650 m2
Woonprojecten

€ 539.500

€ 595.900

Lot 4
658 m2
Woonprojecten

€ 553.500

€ 611.200

*PRIJS ALL-IN: grond + volledig afgewerkte en instapklare woning, inclusief alle kosten (notariskosten, aansluitkosten, verkooprecht en btw). Voor alle woningen is het verlaagde btw-tarief van 6% van toepassing, onder voorwaarde dat de woning als enige eigen woning wordt aangekocht en gedurende vijf jaar na oplevering wordt bewoond. Neem gerust contact op met onze bouwadviseur voor meer informatie over de btw-tarieven die van toepassing zijn op de woning van uw keuze.

  

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.