VERKOCHT

Verbouwen en uitbreiden van een bestaande villa

Renovatie en nieuwbouw

Renovatie van een alleenstaande villa en een nieuw te bouwen moderne aanbouw.

Deze prachtige villa van 1934 is gelegen in de Dudzeelse Steenweg 98 in Brugge. De bestaande woning met landhuisallures en een monumentale bordestrap wordt volledig gerenoveerd. Het domein is toegankelijk via een inrit tussen twee karaktervolle pilaren.

De bepleisterde voorgevel is symmetrisch opgebouwd met vier zuilen die een balkon dragen. Naast de woning wordt een moderne nieuwbouw aangebouwd die samen met het gelijkvloers van de authentieke woning dienst zal doen als kantoor- of praktijkruimte.

Het woongedeelte bevindt zich op de verdieping en beschikt over een zonnig terras met véél privacy. Er zijn in totaal 7 parkeerplaatsen voor de woning en er is een fietsenberging achteraan de woning.

Momenteel zijn de bouwwerken gestart.
Interesse in deze bijzondere alleenstaande villa met kantoorruimte op een unieke ligging?
Contacteer ons voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse.

Ligging en omgeving

Renovatie en nieuwbouw
Brugge is de hoofdstad van de Belgische provincie West-Vlaanderen, Werelderfgoedstad en wereldwijd gekend door het middeleeuws karakter van de binnenstad en haar cultuurhistorisch patrimonium. Het is een bijzondere plek, al eeuwenlang een wereldstad. De Dudzeelse Steenweg is de verbindingsweg tussen Dudzele en Brugge. Van Dudzele richting Brugge gaat deze weg van een landelijk karakter met hoeves naar vrijstaande woningen met villa-allures naar een aangesloten bebouwing. Deze alleenstaande villa bevindt zich vlak aan de Warandebrug en het Baron Ruzettepark, op 8 minuten fietsen naar de historische binnenstad van Brugge en al haar faciliteiten. Het station van Brugge ligt op ± 4 km, de markt van Brugge op 2 km en Dudzele ligt op 8 km.

Aanbod & PlanLegende
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.