VERKOCHT

NIEUWBOUW

INSTAPKLARE VILLA

In het nieuwbouwproject in Eernegem realiseert Dumobil een ruime villa in een landelijke bouwstijl. In de open en lichtrijke leefruimte en luxueuze woonkeuken heb je direct contact met de tuin via grote raampartijen.

De villa ligt op een perceel van 448 m². Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 96,30 m². Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping, deze biedt ruimte voor een extra slaap- of hobbykamer.

Deze villa is afgewerkt en instapklaar.
Geniet van nieuwe materialen van superieure kwaliteit met daarbij de rust dat de keuzes reeds voor jou gemaakt zijn.

Interesse in deze alleenstaande villa? Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een bezoek ter plaatse.

Op zoek naar bouwgrond in Eernegem om à la carte te bouwen? Bekijk ons aanbod bouwgronden met vrije keuze van architectuur.

Ligging en omgeving

NIEUWBOUW VILLA
In deze nieuwe verkaveling in Eernegem kan je vooral genieten van de rust in een groene omgeving. Eernegem ligt in de driehoek Torhout, Oostende, Brugge. Met slechts een 20-tal minuten rijden naar de kust en talrijke activiteiten in Eernegem zelf is er in deze deelgemeente van Ichtegem altijd wel iets te beleven.

In de buurt:

• Centrum Eernegem

• Belgische Kust (Oostende +- 20 min)