NIEUW

Nieuwbouwvilla in landelijke stijl

Landelijke villa in Eernegem

In Eernegem, op het einde van een doodlopende straat, bevindt zich een perceel (lot 8) van 603 m² waar Dumobil een alleenstaande villa realiseert in landelijke bouwstijl met tuin rondom de woning.


Via de houten voordeur met rondboog passeer je een ruime inkomhal en kom je in een strakke open leefruimte terecht. Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 102 m² en biedt met de vele raampartijen uitzicht op het terras en de tuin. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een berging en wasplaats die ook vanuit de achterdeur bereikt kan worden.


Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waaronder 1 'masterbedroom' met dressing. Er zijn twee badkamers, waarvan de meest ruime badkamer een dubbele wastafel, een inloopdouche én bad heeft. Daarnaast zijn er twee aparte toiletten. In de nachthal is er heel wat opbergmogelijkheid en een bureauhoek. Via een luik kom je terecht op de zolder die ruimte biedt over de volledige lengte van de woning.


Deze villa wordt voorzien van duurzame technieken waaronder zonnepanelen en een warmtepomp. De ruwbouw van deze villa is opgestart. Naargelang de fase waarin de woning wordt aangekocht zal de binnenafwerking in samenspraak zijn met de klant.


Interesse in deze alleenstaande landelijke villa? Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een bezoek ter plaatse.


Op zoek naar bouwgrond in Eernegem om à la carte te bouwen? Er is nog één bouwgrond beschikbaar met vrije keuze van architectuur.

Ligging en omgeving

Villa in landelijke bouwstijl

In deze verkaveling in Eernegem kan je vooral genieten van de rust in een groene omgeving. Eernegem ligt in de driehoek Torhout, Oostende, Brugge. Met slechts een 20-tal minuten rijden naar de kust en talrijke activiteiten in Eernegem zelf is er in deze deelgemeente van Ichtegem altijd wel iets te beleven.

 

In de buurt

• Centrum Eernegem
• Belgische Kust (Oostende +- 20 min)

Aanbod & Plan

Villa in Eernegem
in landelijke bouwstijl
8
lot 8


Legende
  • Villaproject
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 8
603 m2
Villaproject

€ 560.700

€ 679.790

De prijs voor de villa is de optelsom van de grondwaarde, de woning afgewerkt en de infrastructuurkost maar exclusief omgevingswerken, schilderwerken, btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).