Nieuwbouwwoningen

Halfopen bebouwing in Egem - Pittem

Dumobil realiseert in het project Paardenmolen 2 nieuwbouwwoningen in een prachtige neogotische bouwstijl en 1 bouwgrond voor villabouw. De woning aan de linkerkant is verkocht. De rechtse halfopen nieuwbouwwoning is nog beschikbaar en bestaat uit twee bouwlagen. Deze woning wordt instapklaar opgeleverd maximum 4 maand na aankoop. Interessant voor wie snel wenst te verhuizen.

Gelijkvloers: via de inkomhal, langs het gastentoilet, komt u in een open leefruimte terecht met de zithoek, eethoek en keuken met eiland. Het grote schuifraam leidt naar de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en met de vaste trap komt u in de extra zolderkamer onder het zadeldak met daarnaast ook nog een opbergruimte. In de badkamer geniet u van een dubbele wastafel, een douche én bad. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Deze woning komt in aanmerking om aangekocht te worden met het verlaagd BTW-tarief van 6%.

Interesse in deze knappe woning, rustig gelegen en vlakbij Tielt en Roeselare? Maak een afspraak voor een bezoek aan deze prachtige woning. Ook welkom voor een bezoek in de moderne kijkwoning op de verkaveling.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de villabouw woningen in Egem.

Fan van een moderne bouwstijl? Bekijk ook deze prachtige woningen op de verkaveling .

Ligging en omgeving

NIEUWBOUWPROJECT EGEM
Deze woning is gelegen in de Paardestraat 30 in Egem. In het midden van West-Vlaanderen bevindt zich de gemeente Pittem. Egem is deelgemeente van Pittem en grenst aan stad Tielt. Op twintig minuutjes rijden met de wagen bereik je vanuit Egem o.m. Roeselare en Torhout, en op iets meer dan een half uur kom je al tot in Brugge en Kortrijk (via de E403). Deze twee nieuwbouwwoningen aan de Paardestraat situeren zich dichtbij het dorpscentrum van Egem, in een gezinsvriendelijke woonomgeving.

Aanbod & Plan

1
Lot 02


Legende
  • Woonprojecten
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 1
351 m2
Woonprojecten

€ 427.100

€ 466.500

*PRIJS ALL-IN: grond + volledig afgewerkte en instapklare woning, inclusief alle kosten (notariskosten, aansluitkosten, verkooprecht en btw). All-in prijs omvat ook de aanleg van de (voor)tuin met afsluitingen, terras, gras, oprit en een pad naar de voordeur. Voor deze woning is het verlaagde btw-tarief van 6% van toepassing, onder voorwaarde dat de woning als enige eigen woning wordt aangekocht en gedurende vijf jaar na oplevering wordt bewoond. Neem gerust contact op met onze bouwadviseur voor meer informatie over de btw-tarieven die van toepassing zijn op de woning van uw keuze.

 

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.