Nieuwbouwwoningen

Halfopen bebouwing in Egem - Pittem

Dumobil realiseert in het project Paardenmolen in een tweede fase 2 nieuwbouwwoningen en 1 bouwgrond voor villabouw (open bebouwing). De nieuw te bouwen halfopen projectwoningen worden opgetrokken in een prachtige neogotische bouwstijl. Elke woning bestaat uit twee bouwlagen met een zadeldak.

Deze woningen komen in aanmerking om aangekocht te worden met het verlaagd BTW-tarief van 6%

Bekijk ook de informatie i.v.m. de villabouw woningen en de andere nieuwbouw projectwoningen in dit woonproject in Egem.

Ligging en omgeving

NIEUWBOUWPROJECT EGEM
In het midden van West-Vlaanderen bevindt zich de gemeente Pittem. Egem is deelgemeente van Pittem en grenst aan stad Tielt. Op twintig minuutjes rijden met de wagen bereik je vanuit Egem o.m. Roeselare en Torhout, en op iets meer dan een half uur kom je al tot in Brugge en Kortrijk (via de E403). Deze twee nieuwbouwwoningen aan de Paardestraat situeren zich dichtbij het dorpscentrum van Egem, in een gezinsvriendelijke woonomgeving.

Aanbod & Plan

1
Lot 01Lot 02


Legende
  • Woonprojecten
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 1
351 m2
Woonprojecten

€ 421.900

€ 464.000

*PRIJS ALL-IN: grond + volledig afgewerkte en instapklare woning, inclusief alle kosten (notariskosten, aansluitkosten, verkooprecht en btw). All-in prijs omvat ook de aanleg van de (voor)tuin met afsluitingen, terras, gras, oprit en een pad naar de voordeur. Voor deze woning is het verlaagde btw-tarief van 6% van toepassing, onder voorwaarde dat de woning als enige eigen woning wordt aangekocht en gedurende vijf jaar na oplevering wordt bewoond. Neem gerust contact op met onze bouwadviseur voor meer informatie over de btw-tarieven die van toepassing zijn op de woning van uw keuze.

 

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.