Nieuwbouwwoningen in EGEM

Halfopen bebouwing

Dumobil realiseert in het project Paardenmolen in een tweede fase 2 nieuwbouwwoningen en 1 bouwgrond voor villabouw (open bebouwing). De nieuw te bouwen halfopen projectwoningen worden opgetrokken in een prachtige neogotische bouwstijl. Elke woning bestaat uit twee bouwlagen met een zadeldak.

Deze woningen komen in aanmerking om aangekocht te worden met het verlaagd BTW-tarief van 6%

Bekijk ook de informatie i.v.m. de villabouw woningen en de andere nieuwbouw projectwoningen in dit woonproject in Egem.

Ligging en omgeving

NIEUWBOUWPROJECT EGEM
In het midden van West-Vlaanderen bevindt zich de gemeente Pittem. Egem is deelgemeente van Pittem en grenst aan stad Tielt. Op twintig minuutjes rijden met de wagen bereik je vanuit Egem o.m. Roeselare en Torhout, en op iets meer dan een half uur kom je al tot in Brugge en Kortrijk (via de E403). Deze twee nieuwbouwwoningen aan de Paardestraat situeren zich dichtbij het dorpscentrum van Egem, in een gezinsvriendelijke woonomgeving.

Aanbod & Plan

1
Lot 01Lot 02
Lot 1
Type: Woonprojecten
Oppervlakte: 351 m2
Oriëntatie:
Prijs: € 411.200 (excl. kosten)

Lot 2
Type: Woonprojecten
Oppervlakte: 363 m2
Oriëntatie:
Prijs:Legende
  • Woonprojecten
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info
Lot 1
351 m2
Woonprojecten

€ 411.200 

De prijs voor de woonprojecten is de optelsom van de grondwaarde, de woning afgewerkt volgens standaardbestek en de infrastructuurkost maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).