NIEUW

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwwoningen in een hedendaagse bouwstijl

In het nieuwbouwproject Schaerkehoek, met in zijn totaliteit om en bij de 124 wooneenheden, biedt Dumobil deze ruime projectwoningen aan in een hedendaagse bouwstijl. De woningen met één bouwlaag en zadeldak beschikken over 4 slaapkamers en een inpandige garage.

De volledige verkaveling wordt aangesloten op een warmtenet en de woningen worden daarbij verwarmd met vloerverwarming.

In dit innovatief nieuwbouwproject voorziet Dumobil een e-mobipunt waar onder meer elektrische deelauto’s ter beschikking staan, met laadmogelijkheden en een privatieve pakjesdienst. Verder garanderen we een optimale mobiliteit met een vlotte N-Z / O-W-fietsverbinding, fietspaden en kruiwagenpaden.

De gemeenschappelijke pleinen, groenzones en waterpartijen creëren een aangename woonbeleving in een rustige en kindvriendelijke woonbuurt.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de projectwoningen in een landelijke en moderne bouwstijl.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwwoningen in Hooglede
Het residentieel nieuwbouwproject Schaerkehoek is gelegen in de gemeente Hooglede, in het hart van de provincie West-Vlaanderen. Het project bevindt zich vlak aan de Roeselaarse stadsrand. Wonen in Schaerkehoek biedt de perfecte combinatie van een rustige ligging met zeer gunstige verbindingen. Dit mooi nieuwbouwproject zorgt namelijk voor een supervlotte verbinding met de ring rond Roeselare (R32) en het centrum van Roeselare (via R32 en Brugsesteenweg of via Honzebrouckstraat). Vanuit het centrum van Hooglede bereik je de verkaveling via de Roeselarestraat en R32, of met de fiets via de Beverenstraat.

Verder ligt het project slechts op een steenworp van:

- het Mammoet Center (shopping, fitness, horeca).
- het sport- en zwembadcomplex Sportoase - Schiervelde.

Aanbod & Plan

717273
lot71lot72lot73lot74


Legende
  • Woonprojecten
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 71
398 m2
Woonprojecten

€ 426.800

€ 535.360

Lot 72
299 m2
Woonprojecten

€ 381.900

€ 483.250

Lot 73
286 m2
Woonprojecten

€ 376.100

€ 476.510

De prijs is de optelsom van de grondwaarde, de woning afgewerkt volgens standaardbestek en de infrastructuurkost maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten, architect, EPB en veiligheid).