NIEUW

Nieuwbouwproject Houthulst

Woonprojecten in Houthulst - Midden-West-Vlaanderen

Langs de Borstelstraat in Houthulst realiseert Dumobil een nieuw woonproject met 2 halfopen projectwoningen in een prachtige landelijke stijl. De grote stijlvolle voordeur leidt naar een woning die beschikt over een open leefruimte, een kwalitatief afgewerkte keuken, 3 slaapkamers en een vaste trap leidt naar een extra zolderruimte.


Alle woningen zijn voorzien van een geothermische warmtepomp en vloerverwarming die in de winter de woning verwarmt en in de zomer op een energiezuinige manier de woning passief afkoelt.


Deze woningen bevinden zich aan een rustig wegeltje met weinig doorgaand verkeer. Daarbij heeft elke woning een eigen carport met rustieke houten elementen.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject HOUTHULST

Houthulst is een gemeente in Midden-West-Vlaanderen en telt ongeveer 10.000 inwoners. De regio staat gekend als bosrijk gebied, met onder meer het uitgestrekte Vrijbos dat is gelegen aan de rand van de dorpskern.

Een bijzondere bezienswaardigheid is de Belgische militaire begraafplaats met graven van een tweeduizendtal gesneuvelde soldaten uit WOI.

Houthulst bevindt zich daarnaast in de driehoek Diksmuide-Ieper-Roeselare waardoor stadsfaciliteiten vlot bereikbaar zijn.

De woningen bevinden zich in een rustig wegeltje in het centrum van Houthulst, vlakbij heel wat faciliteiten. Op wandelafstand vind je supermarkten, scholen, de gemeentelijke sporthal, etc.

 

In de buurt


• Supermarkt - 450 m
• Vrijbos - 750 m
• Gemeentelijke sporthal - 850 m
• Natuurgebied De Blankaart - 7 km
• Stadscentrum Diksmuide - 10 km
• Stadscentrum Roeselare - 16 km
• Stadscentrum Ieper - 19 km

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Hooglede
2 halfopen nieuwbouwwoningen
23
lot 2lot 3


Legende
  • Woonprojecten
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 2
328 m2
Woonprojecten

€ 393.600

€ 481.300

Lot 3
325 m2
Woonprojecten

€ 400.800

€ 489.700

*PRIJS ALL-IN: grond + volledig afgewerkte en instapklare woning, inclusief alle kosten (notariskosten, aansluitkosten, verkooprecht en btw). All-in prijs omvat ook de aanleg van de (voor)tuin met afsluitingen, terras, gras, oprit en een pad naar de voordeur.

 

 Voor alle informatie over onze all-in prijzen, klik hier.

 

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.