Nieuwbouwproject Ingooigem

Blommestraat (thv Pastoor Verrieststraat 80-84)

 

In een nieuwe zijstraat van de Pastoor Verrieststraat in Ingooigem realiseren we een uniek villaproject met veertien zeer ruime woningen in landelijke stijl.

 

Deze unieke landelijke nieuwbouwwoningen zijn zeer rustig gelegen in een doodlopende straat. De speelruimte in het centrum maakt van deze woonwijk een echt kinderparadijs!

 

De villawoningen zijn stuk voor stuk een toonbeeld van klasse, ruimte en wooncomfort. De zeer ruime indeling met leefruimte, keuken en apart bureau op het gelijkvloers en 4 slaapkamers, 1 badkamer, apart toilet en slaapkamerterras op de verdieping garandeert een unieke woonervaring met alle hedendaagse comfort.

 

Met de garage, berging op het gelijkvloers en ruime zolderruimte met ramen die als extra kamer ingericht kan worden hebben deze woningen een overvloed aan bergruimte.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject Ingooigem
Aan de grens van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen ligt het landelijke Ingooigem. Het gezellige schrijversdorp dat vooral bekend is als woonplaats van Stijn Streuvels en Hugo Verriest ademt rust en wordt gekenmerkt door talloze uitgestrekte velden met magnifieke uitzichten. De ligging van nieuwbouwproject met doodlopende straat aan de Pastoor Verrieststraat vormt een oase van rust en biedt tegelijkertijd vlotte toegang tot het dorpscentrum van Ingooigem.

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Ingooigem
met 14 instapklare villa's
571114


Legende
  • Villaproject
  • Kijkwoning
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Downloads
Meer info
Lot 5
528 m2
Villaproject
Lot 7
580 m2
Villaproject
Lot 11
453 m2
Kijkwoning
Lot 14
524 m2
Villaproject

Persoonlijk bezoek

Aan de kijkwoning
U hebt bouwplannen en onze kijkwoning valt in de smaak?
Dringend tijd voor een uitgebreide rondleiding!


Onze bouwspecialist maakt samen met u de rondgang en beantwoordt al uw vragen.
Op een moment dat u het past.

AFSPRAAK INPLANNEN
Laat uw gegevens achter, en wij contacteren u op een afspraak vast te leggen.

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.