Over het project
Ligging & Omgeving
Aanbod & Plan

Verkaveling Ingooigem

Blommestraat

 

Over dit project

In een nieuwe zijstraat van de Pastoor Verrieststraat in Ingooigem realiseren we een uniek villaproject met veertien zeer ruime woningen in landelijke stijl.

 

Deze unieke landelijke verkaveling is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat. De speelruimte in het centrum maakt van deze woonwijk een echt kinderparadijs!

 

De villawoningen zijn stuk voor stuk een toonbeeld van klasse, ruimte en wooncomfort. De zeer ruime indeling met leefruimte, keuken en apart bureau op het gelijkvloers en 4 slaapkamers, 1 badkamer, apart toilet en slaapkamerterras op de verdieping garandeert een unieke woonervaring met alle hedendaagse comfort.

 

Met de garage, berging op het gelijkvloers en ruime zolderruimte met ramen die als extra kamer ingericht kan worden hebben deze woningen een overvloed aan bergruimte.


Ligging en omgeving verkaveling Ingooigem

Aan de grens van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen ligt het landelijke Ingooigem. Het gezellige schrijversdorp dat vooral bekend is als woonplaats van Stijn Streuvels en Hugo Verriest ademt rust en wordt gekenmerkt door talloze uitgestrekte velden met magnifieke uitzichten. De ligging in een nieuwe verkaveling met doodlopende straat aan de Pastoor Verrieststraat vormt een oase van rust en biedt tegelijkertijd vlotte toegang tot het dorpscentrum van Ingooigem.

Aanbod en plan verkaveling Ingooigem
14 instapklare villa's

34571114


Legende

  • Villaproject
  • Kijkwoning
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Downloads
Lot 3
901 m2
Villaproject
Lot 4
481 m2
Villaproject
Lot 5
528 m2
Villaproject
Lot 7
580 m2
Villaproject
Lot 11
453 m2
Kijkwoning
Lot 14
524 m2
Villaproject

Lees het verhaal van ...

Familie Demeurisse - Deblieck

"Het moest echt allemaal meteen goed ...

U ontdekt het hier!