NIEUW

Residentie Louis

Casco nieuwbouwwoning in Kortrijk - West-Vlaanderen

‘Residentie Louis’ maakt deel uit van het woonproject Liebaertshof. Deze gesloten bebouwing is kwalitatief gebouwd en biedt tal van mogelijkheden. Achter de hoogwaardig afgewerkte gevel schuilt een casco woning die je nog volledig naar eigen wens kan afwerken en inrichten, eventueel zelfs met een aparte praktijkruimte op het gelijkvloers! De woning is wind- en waterdicht afgewerkt, heeft drie verdiepingen en een totale bewoonbare oppervlakte van 279 m² (excl. lage bergruimte).

Deze klassevolle ééngezinswoning geeft je de mogelijkheid om een thuis volledig op maat te realiseren.


Vooraan is er een voortuin met pad naar de voordeur. Achteraan vinden we een tuin met beplanting en een omheining met een poortje die rechtstreeks naar de dubbele carport leidt. Bovendien is de locatie uiterst uniek en interessant: net naast de Leie, dicht bij het centrum en goed bereikbaar via de ringweg.


Deze woning komt in aanmerking om aangekocht te worden met het verlaagd BTW-tarief van 6%


Interesse in deze hoogwaardig afgewerkte casco woning? Neem vrijblijvend contact met ons op.Ligging en omgeving

Hoogwaardig afgewerkte casco woning

De historische centrumstad Kortrijk met bijna 78.000 inwoners heeft de laatste jaren een uitzinnige bloei gekend op vlak van cultuur en horeca. Deze woning bevindt zich naast de Leie, op een boogscheut van het hernieuwde Buda-eiland en op wandelafstand van het bruisende centrum. De verschillende parken rondom zorgen voor een aangename en groene woonbuurt. Daarnaast is deze woning zeer goed bereikbaar aan de ringlaan en ben je door de verkeersassen vlot in de aanliggende steden.


IN DE BUURT


• De Leie – 150 m
• Broeltorens – 650 m
• Koningin Astridpark – 1 km
• Centrum Kortrijk – 1 km
• Kortrijk Xpo – 3 km
• AZ Groeninge – 5 km

Aanbod & Plan

Hoogwaardig afgewerkte casco woning


Legende
  • Villaproject
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Casco woning
Villaproject

Op aanvraag

Kostprijs en mogelijkheden op aanvraag.