NIEUWE LOTEN

Nieuwbouwproject Kortrijk

Pucksite / Blauwpoort

Dumobil realiseert een nieuwbouwproject op de site van de oude limonadefabriek Puck in Heule (Kortrijk) met 13 instapklare projectwoningen. De 4 woningen in Blauwpoort zijn uitgevoerd in een landelijke stijl met veel lichtinval en hebben twee tot drie ruime slaapkamers.

 

De woningen voldoen met een E-peil lager dan 50 aan de nieuwste energienormen. Ze zijn goed geïsoleerd, zeer luchtdicht en zijn energiezuinig dankzij een hogerendements-condensatieketel, ventilatiesysteem D en zonnepanelen.

 

De recente ventilatie- en verwarmingstechnieken zijn niet enkel energiezuinig, maar creëren ook een aangenaam en gezond binnenklimaat. Zo kunt u genieten van maximaal leef- en wooncomfort. In combinatie met de gunstige ligging vlakbij centrum Kortrijk en de zuid-westelijke oriëntatie van de tuin zorgen deze woningen voor een heerlijke woonervaring in Kortrijk.

 

Bij de woningen 21 - 22 - 23 is een zeer ruime garage van 9 meter lang inbegrepen die een uitgang vormt achteraan de tuin. De garages bieden ruimte voor twee stadswagens achter elkaar of kunnen als tuinberging en fietsenstalling gebruikt worden. Bij lot 20 is een inpandige garage voorzien.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject Kortrijk

De centrale ligging van deze nieuwbouwproject vlakbij Kortrijk maakt deze nieuwbouwproject ideaal voor wie ruim en comfortabel wil wonen nabij het stadscentrum.

 

In de buurt

• Centrum Kortrijk
• Astridpark (stadspark)
• Sportcentrum Wembley

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Kortrijk
met nieuwbouwwoningen in landelijke stijl
023G1


Legende
  • Woonprojecten
  • Garagebox
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Downloads
Meer info
Lot 0
295 m2
Woonprojecten
Lot 23
265 m2
Woonprojecten
G1a
Garagebox