Wonen aan het Park
Kuurne / Harelbeke

5 parkwoningen

Dumobil realiseert in Kuurne het nieuwbouwproject ’Wonen aan het park’ met onder andere deze 5 parkwoningen maar ook 8 appartementen in een moderne bouwstijl en bouwgronden voor villabouw.

De nieuwbouwwoningen zijn rustig gelegen met zicht op het park. Alle parkwoningen beschikken over een tuin en carport. De oppervlakte van de percelen van deze parkwoningen variëren tussen de 175m² en 200m². Er zijn 4 gesloten woningen en 1 halfopen woning. Iedere parkwoning bestaat uit 1 blok van 3 verdiepingen. De 5 woningen vormen samen met het appartementsgebouw één mooi architecturaal geheel dat wordt omringd door rust en groen.

Alle woningen worden aangesloten op een warmtenet.

Bekijk ook de bouwgronden voor villabouw met vrije keuze in architectuur, en de informatie i.v.m. de nieuwbouwappartementen.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject met 5 parkwoningen
Dit groots en gevarieerd nieuwbouwproject bevindt zich in de triangel Izegem-Kortrijk-Waregem. Het project heeft meerdere exits waardoor je vlot naar het centrum van Harelbeke en Kuurne geraakt. Wie houdt er niet van wonen nabij de natuur? Even verderop vind je het Kuurnse natuurdomein De Groene Long, en op 4 km. afstand kan je ook gaan onthaasten in De Gavers in Harelbeke. Uiteraard zijn er nog meerdere ontspanningsmogelijkheden in de buurt, zoals het cultureel centrum van Harelbeke of de Hippodroom in Kuurne. ‘Wonen aan het Park’ is een bruisend en energiek project met een uitstekende ligging!

BLIJF OP DE HOOGTE

Wenst u op de hoogte te blijven van dit project in voorbereiding?
Bezorg ons uw gegevens, zo kunnen wij u in de toekomst informeren over dit project.
   


Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Schrijf me in voor de dumobil nieuwsbrief.

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.


Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject met 5 parkwoningen


Legende
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info