NIEUW

Nieuwbouwvilla in moderne stijl

moderne villa in Kuurne

In Kuurne, binnen het nieuwbouwproject ‘Wonen aan het Park’ realiseert Dumobil op lot 1 een alleenstaande villa in moderne bouwstijl.


De villa ligt op een perceel van 507 m². Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van ±75 m² en biedt met de grote raampartijen uitzicht op het terras en de tuin vanuit de eetruimte en de keuken.


Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche, bad en een apart toilet. De tuinberging biedt ruimte voor een werk-en opslagplaats.


De woning wordt aangesloten op een warmtenet. De ruwbouw van deze villa is opgestart. Naargelang de fase waarin de woning wordt aangekocht zal de binnenafwerking in samenspraak zijn met de klant.


Interesse in deze alleenstaande villa? Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een bezoek ter plaatse.


Op zoek naar bouwgrond in Kuurne om à la carte te bouwen? Bekijk ons aanbod bouwgronden met vrije keuze van architectuur.

Ligging en omgeving

Villa in moderne bouwstijl
Middenin de driehoek Kortrijk-Waregem-Izegem ligt dit grootschalig nieuwbouwproject. Door de verschillende in- en uitgangen kan je vanuit het project makkelijk naar het centrum van zowel Kuurne als Harelbeke. Twee straten verder ligt het Kuurnse natuurreservaat De Groene Long. Ook Provinciaal Natuurcentrum De Gavers in Harelbeke ligt slechts op 4 km. afstand. Verder nog heel wat dichtbijgelegen recreatiemogelijkheden, zoals de Hippodroom in Kuurne en cultureel centrum Het Spoor in Harelbeke.

Aanbod & Plan

Alleenstaande villa in Kuurne
in moderne bouwstijl
1
Lot 1


Legende
  • Villaproject
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 1
507 m2
Villaproject

€ 536.900

€ 644.100

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.