NIEUW

Nieuwbouwvilla in landelijke stijl

Landelijke villa in Kuurne

In Kuurne, binnen het nieuwbouwproject ‘Wonen aan het Park’ realiseert Dumobil op lot 14 een alleenstaande villa in landelijke bouwstijl met een carport die grenst aan de bebouwing ernaast.


De villa ligt op een perceel van 342 m². Het gelijkvloers biedt met de grote raampartijen uitzicht op het terras en de tuin vanuit de eetruimte en de keuken. Ook geniet je van een aparte tuinberging die grenst aan de woning en gemakkelijk toegang biedt tot de tuin.


Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een aparte dressing, een ruime badkamer met inloopdouche en bad. Er is daarbij een vaste trap naar de zolder die ruimte kan bieden voor een extra slaap- of hobbykamer.


De woning wordt aangesloten op een warmtenet.


De ruwbouw van deze villa is in de eindfase. Naargelang de fase waarin de woning wordt aangekocht zal de binnenafwerking in samenspraak zijn met de klant.


Interesse in deze alleenstaande villa? Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een bezoek ter plaatse.


Op zoek naar bouwgrond in Kuurne om à la carte te bouwen? Bekijk ons aanbod bouwgronden met vrije keuze van architectuur.

Ligging en omgeving

Villa in landelijke bouwstijl
Middenin de driehoek Kortrijk-Waregem-Izegem ligt dit grootschalig nieuwbouwproject. Door de verschillende in- en uitgangen kan je vanuit het project makkelijk naar het centrum van zowel Kuurne als Harelbeke. Twee straten verder ligt het Kuurnse natuurreservaat De Groene Long. Ook Provinciaal Natuurcentrum De Gavers in Harelbeke ligt slechts op 4 km. afstand. Verder nog heel wat dichtbijgelegen recreatiemogelijkheden, zoals de Hippodroom in Kuurne en cultureel centrum Het Spoor in Harelbeke.

Aanbod & Plan

Villa in Kuurne
in landelijke bouwstijl
14
Lot 14


Legende
  • Villaproject
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 14
342 m2
Villaproject

€ 534.300

€ 644.700

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.