Nieuw

Te koop
instapklare nieuwbouwwoning

Sint-Antoniusstraat 7 - 8760 Meulebeke

€ 414.750 (ALLES INBEGREPEN)

[BTW, ereloon notaris, aandeel verkavelingsakte, meetkosten, 10% registratie, aansluitingen.]

 

Deze ruime landelijke kijkwoning in de Sint-Antoniusstraat in Meulebeke heeft tal van troeven. Het is een ruime woonst met een functionele inrichting en kwalitatieve afwerking, en een zeer rustige ligging. Een ideale nieuwe thuis voor mensen die willen wonen in een aangename en kindvriendelijke omgeving.

 


INDELING

De woning bestaat uit een ruime leefruimte, een keuken, een afzonderlijk bureau of polyvalente ruimte, maar liefst drie slaapkamers, twee ingerichte badkamers en een dressing. De zolder is toegankelijk via een vaste trap. De tuin is zuidwest georiënteerd en volledig aangelegd, van het gras tot de terrassen, de paden, afsluitingen en de oprit. De oprit bevindt zich langs de woning, waar eventueel een carport kan worden bijgebouwd.

 


AFWERKING

Deze woning is integraal afgewerkt met hedendaagse materialen. De volledig afgewerkte kwaliteitskeuken biedt heel wat comfort. O.m. een composiet werkblad, een inductiekookplaat en toestellen van Siemens maakt het aangenaam en luxueus kokerellen.

Verder nog heel wat interessante voorzieningen: • vloerverwarming • zonnepanelen

 


LIGGING

In de Sint-Antoniusstraat in Meulebeke is het wonen in een rustige en gezinsvriendelijke omgeving. Deze locatie vindt zich middenin de driehoek Ardooie–Pittem–Ingelmunster. Vlakbij de woning ligt de lokale basisschool en de kinderopvang. Provinciedomein ’t Veld ligt op een steenworp, waar je gezellig een toertje kan wandelen of joggen. Kinderen kunnen er zich uitleven op het speelplein.

 

Ligging en omgeving

Landelijke nieuwbouwwoning in Meulebeke

De Sint-Antoniusstraat is een zeer rustige straat aan de rand van Meulebeke, vlakbij Provinciaal Domein ’t Veld en Basisschool Sint-Antonius. Via de N50 en N37 raak je makkelijk in Ingelmunster, Roeselare en Tielt.

 

In de buurt

• Basischool Sint-Antionius
• Provinciaal Domein ’t Veld
• Bakker en slager

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Meulebeke
met nieuwbouwwoningen in landelijke stijl
2
Lot 1
Type: Woonprojecten
Oppervlakte: 310 m2
Oriëntatie: West
Prijs:

OP DIT LOT ONTWERPEN EN BOUWEN WIJ SAMEN MET U EEN GEPERSONALISEERDE WONING

Lot 2
Type: Woonprojecten
Oppervlakte: 295 m2
Oriëntatie: West
Prijs: € 414.750 (alles inbegrepen)

OP DIT LOT ONTWERPEN EN BOUWEN WIJ SAMEN MET U EEN GEPERSONALISEERDE WONINGLegende
  • Woonprojecten
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info
Lot 2
295 m2
Woonprojecten

€ 414.750
(alles inbegrepen)

* De prijs is de optelsom van de grondwaarde, de woning volledig afgewerkt en de infrastructuurkost en is inclusief btw en alle kosten (registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).