Moderne instapklare villa

Nieuwbouwvilla in Ophasselt - Oost-Vlaanderen

Deze instapklare nieuwbouwvilla wordt gebouwd in een strak moderne bouwstijl met een mooie gevel in crepi.
De woning beschikt over een open leefruimte, 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer, aparte douchecel, 2 toiletten, een ruime berging en een volledig uitgeruste keuken.


Het ligt op een bouwgrond van 843 m² waardoor de ruime perceeloppervlakte voldoende mogelijkheden biedt voor tuinliefhebbers en gezinnen. De alleenstaande villa wordt gebouwd i.s.m. architect Mathieu Verhoeven en ligt in een rustige en landelijke omgeving met een weids uitzicht.


Momenteel kan het huidige ontwerp nog worden aangepast en/of kan de villa nog volledig naar eigen keuze worden afgewerkt.


Interesse? Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken, de plannen in te kijken en/of het lastenboek aan te vragen.

Ligging en omgeving

VILLABOUWPROJECT IN OOST-VLAAMSE GERAARDSBERGEN
In het zuiden van Oost-Vlaanderen, in Ophasselt, realiseert Dumobil een instapklare villa. Ophasselt is een deelgemeente van Geraardsbergen, en maakt deel uit van de prachtige Denderstreek en van de Vlaamse Ardennen. De natuur ligt dus aan je voeten. Deze woning ligt op een steenworp van de dorpskern en de lokale basisschool. Op een zestal kilometer kan je genieten van Provinciaal Domein De Gavers, en op een tiental kilometer ligt de taalgrens met Wallonië.

Aanbod & Plan

nieuwbouw villaproject in moderne stijl
4
Lot 4


Legende
  • Villaproject
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 4
843 m2
Villaproject

€ 599.200

De prijs is de som van het originele bestek van de constructie en de grondwaarde. Exclusief btw en kosten. De prijs kan variëren indien het ontwerp en de afwerking nog naar eigen wens wordt aangepast.