Nieuwbouwproject Roeselare

NIEUWBOUWWONINGEN

Aan de Joseph Hanoullestraat in Roeselare biedt Dumobil 6 projectwoningen in hedendaagse stijl te koop aan. De 4 halfopen en 2 gesloten nieuwbouwwoningen hebben een noordelijke oriëntatie en liggen op een gemiddelde perceelgrootte van circa 4 are. In een rustige doodlopende straat met veel groen en weinig verkeer is de Joseph Hanoullestraat een oase van rust en kindvriendelijkheid.

Interesse in één van deze luxueuze projectwoningen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de villabouw woningen in Roeselare.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject Roeselare

Roeselare situeert zich in het hart van West-Vlaanderen en telt bijna 65.000 inwoners. Het nieuwbouwproject in de Joseph Hanoullestraat bevindt zich ten zuiden van de Roeselaarse stadskern, en dichtbij provinciaal domein Sterrenbos en het Kasteel van Rumbeke. Het is een mooie combinatie, wonen in een rustige doodlopende straat, maar wel dichtbij het dynamische stadscentrum van winkelstad Roeselare. De stad wordt omgrensd door gemeenten Staden, Hooglede, Lichtervelde, Ardooie, Ledegem, Lendelede, Zonnebeke en stad Izegem.


In de buurt

• Provinciaal domein Sterrenbos – 500 m
• Kasteel van Rumbeke – 1 km
• Cultuurcentrum De Spil – 1 km
• AZ Delta – 1 km
• Op- en afrittencomplex E403 – 3,5 km
• Stad Izegem – 5 km

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Roeselare
met nieuwbouwwoningen
2347
Lot 2Lot 3Lot 4Lot 5Lot 6lot 7


Legende
  • Woonprojecten
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 2
538 m2
Woonprojecten

WELDRA TE KOOP

 

Lot 3
367 m2
Woonprojecten

WELDRA TE KOOP

 

Lot 4
419 m2
Woonprojecten

WELDRA TE KOOP

 

Lot 7
382 m2
Woonprojecten

€ 356.118

€ 434.390

*PRIJS ALL-IN: grond + volledig afgewerkte en instapklare woning, inclusief alle kosten (notariskosten, aansluitkosten, verkooprecht en btw). Exclusief omgevingswerken (oprit, paden, terras, oprit, carport, gazon)