Nieuwbouwproject - De Weverij

NIEUWBOUWWONINGEN in Tielt - West-Vlaanderen

Aan de Bedevaartstraat in Tielt ontwikkelt Dumobil een nieuwbouwproject met 43 projectwoningen in een landelijke, hedendaagse en een strak moderne bouwstijl. Het nieuwbouwproject wordt ontwikkeld in een nieuwe straat zonder doorgaand verkeer met een uitgang aan de Bedevaartstraat en de Dertig Zilverlingenstraat.


Het nieuwbouwproject is volledig doorwaadbaar voor voetgangers en fietsers, wat het een kindvriendelijke en veilige woonbuurt maakt.


Alle woningen zijn standaard voorzien van een geothermische warmtepomp en vloerverwarming, en staan zo garant voor een laag E-peil. M.b.v. geothermie verwarmt u de woning in de winter, maar in de zomer kan u de woning ook op een energiezuinige manier passief afkoelen.


Nieuw in verkoop vanaf eind maart: 4 landelijke woningen met zadeldak (lot 41 t.e.m. 44). Deze woningen genieten van een E-peil lager dan 20, hebben zonnepanelen en bij de aankoop ben je 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing. Deze 4 prachtige woningen komen in aanmerking om aangekocht te worden met het verlaagd BTW-tarief van 6%.

Bij de 4 moderne woningen (lot 28 t.e.m. 31) typeren de bleke gevelsteen, het zwarte schrijnwerk en de duurzame aluminium gevelbekleding het strakke karakter van deze kwalitatieve nieuwbouwwoningen. Ze beschikken over 3 of 4 slaapkamers, en vormen zo ideale gezinswoningen. De tuinen zijn zuidelijk georiƫnteerd en achteraan bereikbaar via de garage.


Bekijk ook de informatie i.v.m. de villabouw woningen op maat aan de Bedevaartstraat in Tielt.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject Tielt - De Weverij
Dit Tieltse nieuwbouwproject ligt op wandelafstand van het station en de belangrijkste winkel- en voedingszaken. De ligging net buiten Tielt aan Ć©Ć©n van de invalswegen biedt een vlotte toegang naar het stadscentrum van Tielt. Via de Zuiderring kan je ook makkelijk richting Deinze en de N37 (oprit E40 Oostende - Gent).
Tielt heeft een inwonersaantal van +/- 20.000, en is gekend als een bruisende stad. Als meest centrale stad in de driehoek Brugge-Gent-Kortrijk is de ligging uiteraard zeer interessant. De stad is omgeven door Dentergem, Oostrozebeke, Meulebeke, Pittem, Wingene, Ruiselede en deelgemeenten van Aalter en Deinze.

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Tielt
met 43 projectwoningen en 5 bouwgronden voor villabouw
113144
lot 1lot 2Lot 3Lot 4Lot 5Lot 6Lot 7Lot 8Lot 9lot 10lot 11lot 12lot 13lot 14lot 15lot 16lot 17lot 18lot 19lot 20lot 21lot28lot 29lot30lot31Lot 41 Lot 42Lot 4344


Legende
  • Woonprojecten
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 11
224 m2
Woonprojecten

€ 434.200

€ 468.260

Lot 31
366 m2
Woonprojecten

€ 394.100

€ 477.100

Lot 44
306 m2
Woonprojecten

IN OPTIE

IN OPTIE

*PRIJS ALL-IN: grond + volledig afgewerkte en instapklare woning, inclusief alle kosten (notariskosten, aansluitkosten, verkooprecht en btw). All-in prijs omvat ook de aanleg van de (voor)tuin met afsluitingen, terras, gras, oprit en een pad naar de voordeur. Voor sommige percelen is het verlaagde btw-tarief van 6% van toepassing, onder voorwaarde dat de woning als enige eigen woning wordt aangekocht en gedurende vijf jaar na oplevering wordt bewoond. Voor andere percelen is het standaard btw-tarief van 21% van toepassing. Houd er rekening mee dat we het laagste btw-tarief van beide toepassen in de prijslijst. Neem gerust contact op met onze bouwadviseur voor meer informatie over de btw-tarieven die van toepassing zijn op de woning van uw keuze.

 

 Voor alle informatie over onze all-in prijzen, klik hier.

 

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.