nieuwbouwproject - De Blekerij

Nieuwbouw projectwoningen in Tielt - West-Vlaanderen

In de Blekerijstraat in Tielt ontwikkelt Dumobil een woonproject met 4 projectwoningen in een klassieke bouwstijl. Deze kwalitatieve woningen bieden de mogelijkheid om 3 slaapkamers in te richten. Bij de loten 2, 3 en 4 is dit met een vaste trap naar de bovenste zolderverdieping. Bij lot 1 zijn de slaapkamers op de eerste verdieping en is er nog een extra zolderruimte.


De projectwoningen zijn voorzien van een mooie uitgeruste keuken en badkamer. Alle hedendaagse voorzieningen zijn aanwezig zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem wat leidt tot een E-peil onder de 20.


We werken deze projectwoningen volledig voor u af. Dat betekent met een aangelegde tuin, een afsluiting en terras. Daarnaast hoort er bij elke woning een ruime garagebox die toegankelijk is via de zongerichte tuin achteraan.


Deze nieuwbouwwoningen komen in aanmerking om aangekocht te worden met het verlaagd BTW-tarief van 6%


Ligging en omgeving

WONEN IN TIELT - DE BLEKERIJ
Deze woningen liggen in een doodlopende straat in de omgeving van het station van Tielt. Zowel bus als trein is dus bereikbaar op wandelafstand. Ook verschillende handelszaken liggen op slechts een boogscheut. De ligging net buiten de stadskern, aan één van de belangrijkste invalswegen van Tielt, biedt u een vlotte toegang tot het stadscentrum. Daarnaast sluit u makkelijk aan op de gewestwegen richting onder meer Waregem en Deinze, en op de op-en afrittencomplexen van de E403, E17 en E40. De verkaveling ‘De Weverij’ ligt er om de hoek. Deze woningen zijn dus gedeeltelijk onderdeel van een vernieuwd residentieel stadsdeel van Tielt.

Aanbod & Plan

nieuwbouwproject Tielt
met 4 projectwoningen
1234
lot 1lot 2lot 3lot 4


Legende
  • Woonprojecten
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Prijs All-in*
Plannen
Meer info
Lot 1
194 m2
Woonprojecten

€ 475.900

€ 520.600

Lot 2
143 m2
Woonprojecten

€ 396.100

€ 432.300

Lot 3
136 m2
Woonprojecten

€ 391.900

€ 427.700

Lot 4
138 m2
Woonprojecten

€ 396.800

€ 430.800

*PRIJS ALL-IN: grond + volledig afgewerkte en instapklare woning, inclusief alle kosten (notariskosten, aansluitkosten, verkooprecht en btw). All-in prijs omvat ook de aanleg van de tuin (afsluitingen, terras en gras). Voor alle woningen is het verlaagde btw-tarief van 6% van toepassing, onder voorwaarde dat de woning als enige eigen woning wordt aangekocht en gedurende vijf jaar na oplevering wordt bewoond. Neem gerust contact op met onze bouwadviseur voor meer informatie over de btw-tarieven die van toepassing zijn op de woning van uw keuze.

  

Visualisaties zijn indicatief en ter illustratie.