Laatste woning

Modern bouwconcept

Halfopen en gesloten bebouwing

In de Broekstraat in het Antwerpse Blaasveld (deelgemeente van Willebroek) bouwt Dumobil in een moderne architectuur met plat dak 2 halfopen woningen en 1 gesloten woning.

Enkel lot 2 is momenteel nog beschikbaar. Op dit lot bieden we een strak moderne halfopen woning aan met een grondoppervlakte van 492 m².

De bouwgronden zijn westelijk georiënteerd en hebben een oppervlakte gaande van 370m² tot 530m². Elke woning beschikt over een inpandige garage.

Interesse in dit nieuwbouwproject? Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor meer informatie of breng een bezoek aan de kijkwoning in Tielt tijdens één van onze bezoekdagen.

Ligging en omgeving

Woningen in strak moderne architectuur

In de provincie Antwerpen, nabij de Rupel, bevindt zich dit nieuwe villaproject van Dumobil. De woningen liggen pal tegenover natuurreservaat ‘Het Broek’. Dit is een prachtig domein van 160 ha groot, waar natuurliefhebbers, wandelaars, joggers en zelfs hengelaars terecht kunnen voor een namiddagje genieten. De gemeente Willebroek ligt middenin de verkeersas Antwerpen-Brussel (A12), en op een tiental kilometer van stad Mechelen. Dé toeristische trekpleister in Willebroek is het historische Fort Breendonk.

 

IN DE BUURT:

• Dorpscentrum Willebroek: 2 km
• Stadscentrum Mechelen: 10 km
• Fort Breendonk (Willebroek): 4 km

Aanbod & Plan

2
Lot 2Lot 3Lot 4
Lot 2
Type: Woonprojecten
Oppervlakte: 492 m2
Oriëntatie: West
Prijs: € 561.200

Lot 3
Type: Woonprojecten
Oppervlakte: 370 m2
Oriëntatie: West
Prijs: € 468.783 (excl. kosten)

Lot 4
Type: Woonprojecten
Oppervlakte: 530 m2
Oriëntatie: West
Prijs:Legende
  • Woonprojecten
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info
Lot 2
492 m2
Woonprojecten

€ 561.200

De prijs is de optelsom van de grondwaarde en de afgewerkte woning exclusief btw en kosten (architect, registratierechten, ereloon notaris, aktekosten,...).