VERKOCHT

Modern bouwconcept

Halfopen en gesloten bebouwing in Willebroek - Antwerpen

In de Broekstraat in het Antwerpse Blaasveld (deelgemeente van Willebroek) bouwt Dumobil in een moderne architectuur met plat dak 2 halfopen woningen en 1 gesloten woning.

De bouwgronden zijn westelijk georiënteerd en hebben een oppervlakte gaande van 370m² tot 530m². Elke woning beschikt over een inpandige garage.

Interesse in dit nieuwbouwproject? Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor meer informatie of breng een bezoek aan de kijkwoning in Tielt tijdens één van onze bezoekdagen.

Ligging en omgeving

Woningen in strak moderne architectuur

In de provincie Antwerpen, nabij de Rupel, bevindt zich dit nieuwe villaproject van Dumobil. De woningen liggen pal tegenover natuurreservaat ‘Het Broek’. Dit is een prachtig domein van 160 ha groot, waar natuurliefhebbers, wandelaars, joggers en zelfs hengelaars terecht kunnen voor een namiddagje genieten. De gemeente Willebroek ligt middenin de verkeersas Antwerpen-Brussel (A12), en op een tiental kilometer van stad Mechelen. Dé toeristische trekpleister in Willebroek is het historische Fort Breendonk.

 

IN DE BUURT:

• Dorpscentrum Willebroek: 2 km
• Stadscentrum Mechelen: 10 km
• Fort Breendonk (Willebroek): 4 km