NIEUW

nieuwbouwproject zwevegem

Lindelaan Lot 16-20

Aan de Lindelaan in Zwevegem bieden we vijf woningen aan van half-open en gesloten bebouwing in een hedendaagse bouwstijl. De woningen worden gebouwd op ruimere percelen tussen 275 m² en 398 m².

 

Als gevelafwerking selecteerden we een combinatie van een eigentijdse, lichte gevelsteen met duurzame houten elementen. Deze hedendaagse tinten trekken we door tot in het ruime bewoonbare interieur van 217 m² over drie bouwlagen.

 

Het gelijkvloers beschikt met 98 m² over een grote leefruimte en open keuken waarin alle hedendaagse comfort is voorzien. Op de verdieping treft u drie slaapkamers, verspreid over een oppervlakte van 89 m². Via de vaste trap bereikt u een volledig afgewerkte (vloer, verwarming, pleisterwerk, 2 Velux-ramen) tweede verdieping. Deze bovenste verdieping herbergt een ruimte van 27 m² met overloop van 3 m² die u naar eigen voorkeur inricht als slaapkamer/bureau/hobbyruimte. Naast deze kamer en overloop is er nog een ruimte van 20 m² ingericht als technische ruimte en berging.

 

Ligging en omgeving

nieuwbouwproject Zwevegem

Deze gezellige nieuwbouwproject bevindt zich in een doodlopende tak van de Lindelaan in het gezellige Zwevegem.
De prachtige ligging vlakbij het centrum van Zwevegem met vlotte verbinding naar het centrum van Kortrijk en oprit E17 garandeert een zorgeloze woonervaring in een oase van rust en veiligheid.
 

In de buurt

• Centrum Zwevegem

• Oprit knooppunt E17 – R8
• Centrum Kortrijk (+- 10 min.)

Aanbod & Plan

nieuwbouwproject Zwevegem
nieuwbouwwoningen met moderne hedendaagse architectuur
161719


Legende
  • Woonprojecten
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Downloads
Meer info
Lot 16
398 m2
Woonprojecten
Lot 17
275 m2
Woonprojecten
Lot 19
281 m2
Woonprojecten