verkocht

NIEUWBOUW VILLA KEERBERGEN

Bouwgrond voor nieuw te bouwen villa

Dumobil ontwikkelt een royaal stuk bouwgrond in Keerbergen in Vlaams-Brabant. Het perceel bevindt zich op de kruising van de Bollostraat met de Kanarieweg. De bouwgrond is net iets meer dan 30 are groot en heeft een zuidwestelijke oriëntatie. De omvang van deze bouwgrond biedt o.a. de mogelijkheid tot het plaatsen van een zwembad bij de woning.

Er is reeds een architectenplan. Toch bent u vrij om het ontwerp, de indeling en de afwerking van deze alleenbouw volledig volgens uw smaak en wensen te bepalen en/of aan te passen.

Interesse in deze ruime bouwgrond met tal van mogelijkheden? Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs om eventueel het bestaande architectenplan en ontwerp in te kijken.

Hier krijgt u de mogelijkheid om uw droomvilla te realiseren. Laat u inspireren door onze villabouw realisaties.

Ligging en omgeving

BOUWGROND VOOR VILLAWONING IN VLAAMS-BRABANT
Keerbergen is één van de meest noordelijke gemeenten in Vlaams-Brabant, en ligt dus nabij de provinciegrens met Antwerpen. Met een inwonersaantal van bijna 13.000 ligt deze gemeente in de driehoek Leuven-Mechelen-Geel. Keerbergen is gelegen aan de Dijle, die de grenst vormt met de naburige gemeente Haacht. De bouwgrond ligt op een viertal kilometer van de dorpskern van Keerbergen. Op enkele minuten wandelen bereik je zowel het Meer van Keerbergen als de Keerbergen Golfclub. Keerbergen mag zich de rijkste gemeente van Vlaams-Brabant noemen en tevens de op één na rijkste gemeente van gans België. Het is o.m. de thuis van Bekende Vlamingen als Jacques Vermeire, Michel Preud’homme en Tom Helsen.