strak moderne villa

BOUWGROND voor VILLABOUW

In Koksijde langs de Houtsaegerlaan bouwt Dumobil een villabouwwoning in moderne architectuur. Deze villawoning bevindt zich op een ruim perceel van 11,5 are met private toegangsweg. Dumobil biedt de mogelijkheid om de villa uit te rusten met een zwembad en bijhorend poolhouse.


Het ontwerp is volledig op maat. Ook de afwerking, keuze van de materialen en indeling van deze charmante en klassevolle villa is helemaal vrij te kiezen. De 3D- en fotobeelden hier voorgesteld zijn enkel ter illustratie. De architectuur kan worden aangepast naar uw persoonlijke wensen en smaak.

Interesse in deze villa? Contacteer ons voor een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een persoonlijke rondleiding in de kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de nieuwbouw projectwoningen in Koksijde.

Ligging en omgeving

Bouwgrond voor villa in moderne architectuur

Koksijde kan tellen als gemeente aan de Noordzee, met om en bij de 22.000 inwoners. Koksijde grenst aan de toeristische steden Nieuwpoort, Veurne en gemeente De Panne.
Deze badplaats heeft gastronomisch heel wat te bieden, want het is de thuis van de befaamde hotelschool Ter Duinen. Verschillende restaurants in Koksijde worden gerund door oud-studenten (waaronder enkele sterrenchefs) van deze hotelschool. De kustgemeente telt het hoogst aantal musea aan de Belgische kust en beschikt over een militair vliegveld.


De villa situeert zich in het rustige en charmante Koksijde-Dorp, in de Houtsaegerlaan tussen huisnummer 91 en 99, net naast het toeristische Koksijde-Bad.


In de buurt

• Natuurdomein Hoge Blekker - 1km
• Koksijde-Bad - 3km
• E40 - 6km
• Plopsaland - 8km
• Stadscentrum Veurne - 8km
• Stadscentrum Nieuwpoort - 8km
• Frankrijk - 10km

Aanbod & Plan

4G
Lot 4
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 1149 m2
Oriëntatie:
Prijs: € 444.000 (excl. kosten)

G
Type: Garagebox
Oppervlakte: m2
Oriëntatie:
Prijs:Legende
  • Bouwgrond / villabouw
  • Garagebox
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info
Lot 4
1149 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 444.000 

G
Garagebox

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).