Nieuw te bouwen villa

Bouwgrond voor alleenbouw in Ophasselt - Geraardsbergen

In de gemeente Ophasselt, tussen Brakel en Ninove, kan u samen met Dumobil uw alleenstaande villa realiseren. De oppervlakte van deze landelijk gelegen bouwgronden varieert tussen 505 m² en 843 m².

Op deze percelen bouwgrond kan er gebouwd worden met een vrije keuze van architectuur en een ontwerp volledig op maat.

Heeft u interesse in dit harmonieuze ontwerp met strakke en tijdloze vormgeving van architect Mathieu Verhoeven? Contacteer ons om de plannen in te kijken en alle mogelijkheden te bespreken. Dit voorontwerp kan naar uw wensen worden aangepast.

Bouwen met Dumobil is kiezen voor kwaliteit. Laat u inspireren door onze villabouw realisaties.

Op zoek naar een stuk bouwgrond in de regio Oost-Vlaanderen? Maak een afspraak met onze bouwadviseur voor een rondleiding in onze kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Ligging en omgeving

VILLABOUWPROJECT IN OOST-VLAAMSE GERAARDSBERGEN
In het zuiden van Oost-Vlaanderen, in Ophasselt, realiseert Dumobil vijf rustig gelegen villabouwgronden. Ophasselt is een deelgemeente van Geraardsbergen, en maakt deel uit van de prachtige Denderstreek en van de Vlaamse Ardennen. De gronden liggen op een steenworp van de dorpskern en de lokale basisschool. Op een zestal kilometer kan je genieten van Provinciaal Domein De Gavers, en op een tiental kilometer ligt de taalgrens met Wallonië.

Aanbod & Plan

1245
lot1lot2lot4lot5lot6


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 1
509 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 130.000 

Lot 2
505 m2
Bouwgrond / villabouw

 € 130.000 

Lot 4
843 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 157.500 

Lot 5
765 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 147.500

De prijs is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €360.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.