POST 08-03-2023

Go for happy! Nestel je in een gezellige cocon

Verlang jij ook naar een knusse, gezellige stek waar je volledig jezelf kan zijn? In onze drukke levens volgen afspraken en verplichtingen elkaar in snel tempo op. Een warme thuis waar niets moet en alles kan, vormt een aangename verademing in ons hectische bestaan. Een plek waar rust en ontspanning moeiteloos samenkomen en je op je eigen tempo je batterijen weer kan opladen. Hoe ziet jouw happy cocon eruit?

 

Totaalplaatje dat klopt

Dat cocooning de laatste jaren opnieuw in de lift zit, hoeft niet te verbazen. We snakken met zijn allen naar een veilige haven waar we – weg van de rush van de dag – helemaal tot onszelf komen. Comfort, sereniteit, duurzaamheid, gezelligheid en welzijn staan hierbij centraal. Dat vertaalt zich in unieke woonconcepten die bouwtechnisch goed in elkaar zitten en waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

 

Voldoende tijd voor ontwerpfase

Een nieuwe thuis creëren gaat verder dan het optrekken van wat muren en het plaatsen van technieken. Een woning wordt pas een echte thuis als elk stukje van de puzzel in elkaar valt. Wat vormt de basis van jouw happy home? Wat wil je in je nieuwe woning en wat niet? Hoe belangrijk is duurzaam (ver)bouwen voor je? Het zijn essentiële vragen in een bouwproces om te komen tot een ontwerp op maat van je wensen en budget.

 

Ons advies? Neem voldoende tijd om een ontwerp uit te werken dat aan je verwachtingen voldoet. Je bouwt tenslotte niet elke dag een nieuwe thuis. Met een Dumobil-bouwadviseur aan je zijde overloop je stap voor stap de gewenste ruimtes in je woning: een leefruimte met veel lichtinval, een open keuken, een ruime badkamer met ligbad, een speelruimte voor de kinderen of een cosy corner voor je yogaoefeningen. Het is maar een greep uit de mogelijkheden. Alles kan!

 

Aandacht voor de omgeving

Besteed ook voldoende aandacht aan de integratie met de omgeving. Het zicht naar buiten, de grootte en oriëntatie van de tuin of buitenruimte, eventueel een zwembad, … Samen brengen we alles in kaart en toetsen het design af met het financiële plaatje.

Wil je je nieuwe woning futureproof (ver)bouwen, dan is de integratie van duurzame technieken en materialen een must. Met hun jarenlange expertise in energiezuinig wonen adviseert Dumobil je over de juiste keuzes voor jouw woonproject.

 

Zorgeloos bouwen

Kies je voor Dumobil als bouwpartner, dan reken je op premium kwaliteit en persoonlijke begeleiding van a tot z. Ons team van experten staat voor je klaar met advies op maat en zoekt steeds naar de optimale balans tussen comfort, duurzaamheid en welzijn.

Met een totaalaannemer als Dumobil bouw je zonder zorgen aan je eigen, gezellige thuis. Laat je inspireren en overtuigen door de enthousiaste verhalen en positieve ervaringen van onze klanten.

 

Klaar voor een nieuwe thuis? Contacteer ons.

 

 

Het concept achter onze nieuwe kijkwoning in Erpe-Mere

Met een nieuwe kijkwoning in Erpe-Mere drukt Dumobil verder zijn stempel op het Oost-Vlaamse ...

Jarenlange expertise voor jouw villa

Als totaalaannemer begeleiden we jou doorheen het hele bouwproces en reken je op de ervaring en ...