POST 12-05-2022

Professionele aanpak en transparante communicatie

Een strakke bouwstijl, technische knowhow en een instant persoonlijke klik met de bouwadviseur. Dat waren de doorslaggevende factoren voor dhr. De Roeck om met Dumobil in zee te gaan voor de bouw van zijn privéwoning. De totaalaannemer uit Tielt sprong in het oog door zijn professionele aanpak en open communicatie.

 

Eén blik op de kijkwoning in Tielt was de trigger om een gesprek te plannen met Dumobil. Pascal De Roeck uit Maldegem zocht al een tijd een geschikte partner voor de bouw van zijn droomvilla. Een ietwat moeizame zoektocht, tot hij kennis maakte met de moderne, strakke villa in witte crepi met grote glaspartijen. Een match met zijn persoonlijke stijl. “Er was onmiddellijk een klik met bouwadviseur Conny Desmet en de kijkwoning was exact wat we zochten”, vertelt Pascal. Dumobil staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en bouwt volgens verschillende bouwstijlen, volledig op maat van de klant.

 

“Ik contacteerde verschillende bouwfirma’s met een lijst vragen, zoals ‘hoeveel kost een vierkante meter huis bij jullie?’ Dumobil was de enige die een toereikend antwoord gaf.” De totaalaannemer werkt met een bouwgids, die als leidraad dient om het keuzeproces voor uw woning te vergemakkelijken. U bepaalt volgens uw eigen smaak en wensen hoe uw woning wordt ingedeeld, welke materialen u gebruikt en welke afwerking u verkiest. Dumobil lijst daarna alles netjes op, met een duidelijk zicht op kosten en timing. “Het komt heel professioneel over. Dumobil geeft duidelijk aan wat u mag verwachten en wat de mogelijkheden zijn.”

 

Onestopshop voor villabouw

In een uitgebreid gesprek met de architect bracht de bouwheer zijn wensen in kaart, wat resulteerde in een nagenoeg perfect voorontwerp. Een vlotte start van een vlot bouwproces. Op de keuken en open haard na stond Dumobil in voor de volledige ruwbouw en afwerking van de woning. “Bij Dumobil krijgt u een vast aanspreekpunt voor de uitwerking van uw villa. Alle partners in het bouwteam delen een ongeziene passie voor hun stiel”, zegt Pascal. “Ook wanneer zich een probleem voordoet, handelt iedereen correct en snel met een minimale impact op de uitvoering van de werken. Dat is de kracht van deze totaalaannemer.”

 

Correcte aanpak

De bouwheer was ook onder de indruk van Dumobils flexibiliteit. Voor de gekozen haardwand moest een muur langer gemetst worden. Pascal: “Daar maakten ze geen probleem van en de samenwerking met de firma die de haard plaatste, verliep heel vlot. Extra’s worden correct verrekend, maar Dumobil brengt ook zaken in mindering als die niet uitgevoerd worden. Een zeer transparante manier van werken. Mocht ik ooit nog bouwen, ik schakel Dumobil zonder twijfel opnieuw in.”

 

Bron: Magazine Sterck editie mei 2022

 

Bekijk meer beelden van deze realisatie.

Zo kies je de juiste gevelsteen voor jouw droomwoning

Je woning is pas klaar als ze zowel vanbinnen als vanbuiten volledig is afgewerkt en dus ook de ...

GARANTIE OP EEN THUIS MET GROENE ENERGIE

In zowel zijn rol van projectontwikkelaar als van totaalaannemer in villabouw en renovatie besteedt ...