POST 06-12-2021

Verbouwen met een villabouwer


5 voordelen van (ver)bouwen met een totaalaannemer

 

Zelf je woning (ver)bouwen of de juiste aannemers bijeen zoeken? Het kan. Als je bereid bent meer aan de telefoon te hangen en brandjes te blussen, of als je maandenlang elk vrij uur in het zand en cement wil spenderen. Geniet je liever van je vrije tijd en ga je prat op vakkundige uitvoering, dan neem je beter een villabouwer, zoals Dumobil, onder de arm.

 

Je hebt de afweging tussen renovatie en nieuwbouw gemaakt, en beslist om voor een verbouwingsproject te gaan? Dat is prima. Een grondige en vakkundige renovatie laat je toe je eigen stijl en leefgewoontes te injecteren in een gebouw met een ziel. Weet wel dat dit vaak complex is. Het is maar 1 van de redenen om een professional in te schakelen. We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

 

1. De architect die bij je past

Als ervaren totaalaannemer heeft Dumobil een rijk netwerk aan architecten. We (ver)bouwen namelijk in uiteenlopende stijlen. Heerlijk rustiek of strak en tijdloos? Samen vinden we vlot de architect die het best aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Kwaliteit en een correcte aanpak gegarandeerd. Die hebben wij al uitgebreid voor je getest.

Misschien heb je al een eigen architect? Ook dan is een ervaren totaalaannemer goud waard. Op basis van jouw plannen en in voortdurende wisselwerking met jouw architect gaat Dumobil aan de slag.

 

2. Nauwe opvolging van a tot z

Een totaalaannemer volgt het volledige bouwproces op de voet. Dat spaart je ettelijke telefoontjes, mails en werfbezoeken uit. Heb je een vraag, een opmerking of wil je weten hoe je verbouwing er voor staat? Je Dumobil-projectleider is op elk moment je vaste aanspreekpunt. Hij volgt alles op van eerste steen tot oplevering. Alle ingrediënten voor je zorgeloze bouwervaring.

 

3. Respect voor budget en timing

Bij Dumobil houden we niet van verrassingen, tenzij het aangename zijn. We bieden je als bouwheer dus graag zekerheid en gemoedsrust. Onze offerte is waterdicht en onze planning strak maar realistisch. Je verhuist dus op tijd, zonder financiële dompers aan de eindmeet.

 

4. Duurzaam en futureproof

Innovatie, kwaliteit en schoonheid. Wie wil dit ultieme trio niet voor zijn gerenoveerde woning? Dumobil bouwt en verbouwt duurzaam. Ook je bestaande woning maken we helemaal klaar voor de toekomst. Met slimme verbeteringen en efficiënte technieken. Mens, natuur en samenleving in complete harmonie. Dat is zuinig en gezond leven, in alle comfort.

 

5. Persoonlijke aanpak

Een handvol onderaannemers op je werf? Lastig om een persoonlijke band op te bouwen met elk van hen. Met je totaalaannemer doe je dat veel gemakkelijker. Hij staat je namelijk tijdens je volledige (ver)bouwtraject bij. Dumobil gaat prat op open communicatie en volledige transparantie. Zo (ver)bouwen wij je droomwoning, of je nu landelijke, hedendaags of modern woont.

 

Op zoek naar een totaalaannemer voor uw renovatie? Contacteer ons vrijblijvend. Onze bouwadviseur laat u graag kennismaken met de persoonlijke aanpak van Dumobil als totaalaannemer.

Renovatie en nieuwbouw in Brugge

Renovatie van een alleenstaande villa en een nieuw te bouwen moderne aanbouw.

60 jaar dumobil

Dumobil is een familiebedrijf gebouwd op echte mensen en waargebeurde verhalen. Geen lucht, holle ...