POST 28-03-2023

De impact van de ligging en omgeving op je woning

Een leuke nieuwbouwwoning komt pas goed tot haar recht in de juiste setting. Dumobil besteedt daarom bijzonder veel aandacht aan de integratie van hun woonprojecten in de omgeving. Een optimale ligging combineert een aangename, rustige woonbuurt met een vlotte bereikbaarheid en een levendige dorps- of stadskern.

 

Rustig gelegen en vlot bereikbaar

Het belang van een goede woonbuurt is niet te onderschatten bij het realiseren van je droomwoning. Vandaar dat we bij Dumobil al van bij de start nadenken over de juiste omgeving voor onze woonprojecten, nog voor we aan de bouwplannen beginnen.

Vlot naar de supermarkt, school of crèche? Goed bereikbaar via het openbaar vervoer, met de auto of fiets? Rustig gelegen zonder hinderlijke geluidsoverlast? Stuk voor stuk dragen deze aspecten bij tot je woon- en leefcomfort. En dat begrijpen wij maar al te goed.

 

Uniek karakter

Of het nu om projectwoningen of villabouw gaat, ieder woonproject is uniek. Zo heeft elke projectwoning haar eigen exclusief ontwerp: geen dertien-in-een-dozijn, geen copy-paste van een aanpalende woning. En bij villabouw zetten de bewoners door een gepersonaliseerde architectuur en inrichting hun nieuwe thuis volledig naar hun hand. Met de Dumobil-totaalaanpak, hoogwaardige afwerking en correcte opvolging als kwaliteitslabel voor de opgeleverde woning.

 

Voor jong en oud, voor singles en gezinnen

In onze woonprojecten bieden we verschillende woontypologieën en -vormen aan. Daarbij houden we rekening met alle leeftijden en gezinnen. Singles, alleenstaande ouders, jonge of samengestelde gezinnen en koppels: iedereen vindt zijn stek bij Dumobil.

 

Harmonieuze woonervaring

In de woonprojecten van Dumobil speelt harmonie een centrale rol. Want harmonie tussen de omgeving, architectuur en groenaanplanting staat garant voor rust. En dat voel je meteen wanneer je in een van onze woonprojecten komt.

 

Bij de inplanting van de woningen besteden we veel aandacht aan het comfort rondom. Elk woonproject voorziet voldoende parking, fiets- en graspaden, groenzones, bomen en waterpartijen. Waar mogelijk bieden we ook faciliteiten zoals een pakjesdienst of deelwagens aan. Vaak vind je onze woonprojecten in een doodlopende straat. Zo worden ze zowel een ontmoetingsplaats als rustpunt voor alle bewoners.

 

Een Dumobil-woonproject is dus niet zomaar een verkaveling. In onze woonoplossingen komen comfort en natuur samen tot een harmonieus geheel. Door het gebruik van de nieuwste materialen en technieken bouwen we toekomstgerichte, duurzame woonoplossingen voor jong en oud.

 

Bekijk ons aanbod projectwoningen en bouwgronden voor villabouw in onze verkavelingen.

 

Jarenlange expertise voor jouw villa

Als totaalaannemer begeleiden we jou doorheen het hele bouwproces en reken je op de ervaring en ...

Tijdloos interieur voor harmonieuze kijkwoning in Erpe-Mere

Interieurarchitecte Laura Calleeuw licht toe hoe het interieur vorm kreeg vanuit het ontwerp met ...