POST 15-03-2023

Dumobil als totaalaannemer

Niet alleen kandidaat-bouwers maar ook creatieve architecten met een gedeelde visie op vernieuwing vinden steeds vaker hun weg naar Dumobil als totaalaannemer.

 

Partner van architecten

Dankzij de jarenlange expertise, praktijkervaring, strikte opvolging, zin voor timing en budgetcontrole houdt de architect de handen vrij en kan hij of zij zich focussen op concept en creatie. Een plan wordt een project. Een idee krijgt vorm. Een droom wordt een prachtvilla, tot in de puntjes afgewerkt en met een eigen persoonlijkheid.

 

Wooncomfort

Bij Dumobil geloven we in de meerwaarde van een gepersonaliseerde aanpak en een continu overleg met de bouwheer. Met als gemeenschappelijk doel: een fantastische woonbeleving die voldoet aan de strengste normen én tegelijk aan de stoutste wensen van de bouwheer.

 

ESTHETIEK

Elke bouwheer, iedere bouwdame is anders. Over smaken en kleuren wordt niet getwist. Een uniek individu verdient een uitzonderlijke aanpak. Het resultaat is een buitengewone villa, een droomwoning zonder gelijke, een hoogst persoonlijke thuis.

 

Voor ons is elk traject, van kennismaking tot oplevering, een totaalervaring. Het plaatje moet volledig kloppen.

 

Persoonlijke aanpak

Onze realisaties en de vele getuigenissen tonen aan dat wij de ideale partner zijn voor elk bouwplan. Klein of groot. Een villa op maat of binnen een woonproject. Landelijke, hedendaagse of moderne bouwstijl.

 

Die persoonlijke aanpak, daar zijn we ontzettend fier op. Gesteund door onze expertise en een visie die mens, natuur en samenleving centraal stelt, doen wij wat we het liefste doen. Met onze daadkracht realiseren we ieders droomwoning.

Duurzaam is ook slim en zuinig

Bij ‘duurzaam bouwen’ denk je meteen aan respect voor mens en natuur. Maar duurzaam bouwen en ...

Een duurzame nieuwbouwwoning of renovatie

Of je nu kiest voor nieuwbouw of een grondige renovatie, een samenwerking met Dumobil is de juiste ...