POST 09-11-2021
1 / 3 Foto's

Een woning helemaal op jouw maat

 

Als je een huis koopt, ga je het best niet over 1 nacht ijs. Het is een aanzienlijke investering, in vastgoed en vooral in je toekomst. Voor je nieuwe thuis wil je enkel het allerbeste. Ontdek waarom kiezen voor nieuwbouw een goed idee is.

 

100% up-to-date

Een nieuwe woning voldoet aan de strengste normen en maakt gebruik van de nieuwste technieken. Dat komt je wooncomfort, gebruiks- en onderhoudsgemak ten goede. En daar stopt het niet. Moderne technieken en efficiënte materialen hebben ook een positieve impact op je energiefactuur. Om meteen een erg tastbaar voordeel te noemen.

 

Waarom nieuwbouw een goede keuze is

Als bouwheer heb je de touwtjes van je nieuwbouwproject mee in handen. In tegenstelling tot bij renovatie ben je niet gebonden aan bestaande structuren. Die vrijheid maakt een veel betere afstemming op je wensen en noden mogelijk. Met een ervaren projectontwikkelaar, zoals Dumobil, haal je het maximale uit je perceel. Zonder voorschriften en regelgeving uit het oog te verliezen.

 

Een slimme investering

Vastgoed is en blijft een goede investering, zeker als je voor nieuwbouw kiest. Een recent pand voldoet aan de strengste eisen op het vlak van isolatie, energiezuinigheid en ventilatie. Zo beantwoord je met gemak aan de EPB-eisen. Jouw troef op lange termijn? Wanneer je je nieuwbouw opnieuw verkoopt, kan je op een hogere prijs rekenen.

Koop je niet voor jezelf maar om te verhuren? Een nieuwbouwproject is aantrekkelijk en overtuigt kandidaat-huurders snel. Een vlotte verhuur en dito rendement dus. Lees de getuigenis: 'Een Dumobil-woning als investering'.

 

Minimale kosten

What you see is what you get. Met een nieuwbouwwoning loop je geen risico op ouderdomskwaaltjes en heb je de eerste jaren geen onvoorziene of grote onderhoudskosten. Leef en woon gerust, in je favoriete stijl en met al het hedendaags comfort binnen handbereik.

 

Bouwen met een vertrouwde partner

Hobbels en hindernissen vermijden op weg naar je nieuwbouwwoning? Dumobil zet ruim een halve eeuw kennis, ervaring, innovatie en technologie in voor de realisatie van jouw nieuwe thuis. Met een heldere offerte en strakke planning. Zonder verrassingen.

Dumobil helpt je de juiste keuze maken, binnen uiteenlopende stijlen en afwerkingsmogelijkheden, in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Je woning wordt instapklaar opgeleverd. Jij hoeft enkel je verhuis te plannen en alles netjes in te pakken. De sleutel steekt als – figuurlijk dan toch – op de deur.

 

Klaar voor jouw nieuwe thuis?

Contacteer ons voor meer informatie of plan uw bezoek aan één van onze kijkwoningen.Bouwgrond voor villabouw

Heb je al een eigen stuk bouwgrond, of overweeg je op één van onze kavels bouwen? Heb je een ...

Tielt Zuid - Het laatste nieuws

Welkom op de informatiepagina van Tielt Zuid, een residentieel nieuwbouwconcept in het hart van de ...