EEN DUMOBIL-WONING ALS INVESTERING

Overtuigde investeerders aan het woord.

Of je er nu één koopt om zelf in te wonen of om door te verhuren, een Dumobil-woning is altijd een slimme investering. Dit vastgoedkoppel uit Tielt is inmiddels toe aan zijn derde project met de totaalaannemer.

 

LANDELIJK IN KORTRIJK

H. S. en H. V. zijn vastgoedkenners met jaren ervaring op de teller. Hun voorkeur gaat uit naar energiezuinige, kwalitatief afgewerkte woningen die mooi gelegen zijn, zo net tussen stad en dorp. Met Dumobil hebben ze het al drie keer getroffen in de regio rond Kortrijk: drie woningen op een boogscheut van elkaar, klaar om aan te kopen en verder te verhuren. “Onze meest recente voltreffer is een landelijke, halfopen bebouwing in Heule, met veel lichtinval en een ideale inplanting. De woning ligt vlakbij de stad Kortrijk en tegelijk ook in het groen, in een autoluwe en kindvriendelijke buurt.” Na twee moderne bebouwingen gingen ze deze keer voluit voor een landelijke stijl.

 

EEN KLASSE HOGER

Als bekwame investeerders zijn ze heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding die Dumobil biedt. “Dumobil werkt met lokale aannemers die hun vak door en door kennen en de projectleiders houden zich aan een strakke planning. Dat schept vertrouwen. Er wordt transparant gecommuniceerd en afspraken worden nagekomen. Op elk vlak kiest men voor kwalitatieve en duurzame oplossingen. Dumobil opereert dan misschien in een iets hogere prijsklasse, ze spelen ook in een hogere klasse.” Een speciale vermelding is er nog voor de bouwadviseur van Dumobil. “Altijd kort op de bal en snel in de omschakeling wanneer we met vragen of aanpassingen op de proppen kwamen. En zo hoort het. De topservice waarop we rekenden, kregen we ook.”

 

BETROUWBARE PARTNER

H. S. en H. V. sluiten niet uit dat er nog samenwerkingen zullen volgen. “Met onze huurwoningen mikken we op het bovenste segment van de huurmarkt. Dat kan natuurlijk enkel dankzij de hoge afwerkingsgraad waar Dumobil voor staat. In deze regio en prijsklasse spelen we zo mee in de top 5 van mooiste woningen, dat zeggen we zonder blikken of blozen. De kans is groot dat we binnenkort opnieuw bij Dumobil aankloppen. Voor ‘future investments’ kunnen we ons geen betrouwbaardere bouwpartner wensen. Tot gauw!”

 

Uitvoering i.s.m. Architect Tom Debaene

 

→ BEKIJK MEER BEELDEN VAN DEZE NIEUWBOUWWONING