POST 17-05-2023

Transparante all-in prijzen voor nieuwbouwwoningen

Een instapklare woning aan een duidelijke, eerlijke prijs? Bij Dumobil geloven we dat elke klant een volledig afgewerkte woning verdient, voorzien van alle hedendaags comfort. Zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Met een projectwoning van Dumobil geniet je optimaal van je nieuwe thuis vanaf de eerste dag.

 

 

All-in prijs

Transparantie en eerlijkheid zijn 2 kernwaarden die Dumobil hoog in het vaandel draagt. Zo ook voor onze projectwoningen. Met een duidelijke all-in prijs weet je als klant perfect waar je aan toe bent. Zonder bijkomende of verborgen kosten. Onze bouwadviseurs geven je een correcte totaalprijs, inclusief btw, notaris-, registratie- en aansluitkosten, nauwkeurig berekend op basis van onze jarenlange expertise. Bovendien ben je 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing dankzij een e-peil lager dan 20.

 

 

Hedendaags comfort

Onze projectwoningen zijn voorzien van een kwalitatief ingerichte keuken en badkamer, en een vaste trap naar de zolder. Ze worden standaard uitgerust met een geothermische warmtepomp of aangesloten op een warmtenet, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D. De badkamer, toiletten en volledige benedenverdieping zijn gevloerd. In de slaapkamers en nachthal ligt laminaat. Daarnaast omvat onze all-in prijs ook de aanleg van de (voor)tuin met afsluitingen, terras, gras, oprit en een pad naar de voordeur.

 

 

Duurzame projectwoning

Elke projectwoning beschikt over de nieuwste technologieën voor een optimaal wooncomfort. Als totaalaannemer met een hart voor het milieu streven we naar een E-peil onder 20 voor onze nieuwbouwwoningen. Zo garanderen we een lagere energiefactuur voor jou en dragen we ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

 

Op zoek naar een woning waar je je vanaf de eerste dag volledig in thuis voelt? Dumobil garandeert je de beste prijs voor jouw woonproject. Ontdek onze all-in prijzen en ons ruime aanbod aan projectwoningen en geniet nog sneller van je droomwoning.

 

 

→ BEKIJK ONS AANBOD INSTAPKLARE NIEUWBOUWWONINGEN

Tijdloos interieur voor harmonieuze kijkwoning in Erpe-Mere

Interieurarchitecte Laura Calleeuw licht toe hoe het interieur vorm kreeg vanuit het ontwerp met ...

Energielabel A voor jouw woning: een duurzame keuze

We zijn er trots op dat al onze projectwoningen standaard energielabel A krijgen. Maar wat betekent ...