POST 09-09-2022

Een gezond lichaam in een gezonde woning

Duurzaam (ver)bouwen is vandaag een must. Het heeft een positief effect op je energieverbruik en op het milieu. Tegelijk draagt het bij tot een betere gezondheid, net zoals voldoende bewegen.

Niet verwonderlijk dus dat Dumobil ‘De Ronnierijders’ steunt. Bij deze fietsclub uit Roeselare en omstreken staan sportiviteit en gezelligheid centraal.

 

Reed jij op zaterdag 2 juli op onze Vlaamse wegen, dan kwam je misschien wel een Ronnierijder in Dumobil-outfit tegen. Die dag reden deze sportievelingen namelijk een route van 160 kilometer langs een aantal verkavelingen en werven in West- en Oost-Vlaanderen. Een mooi parcours met een unieke kijk op tal van Dumobil-woonprojecten. Het was een geslaagde dag met een gezonde, sportieve mindset en positieve vibes. We brachten alles netjes in beeld en maakten er een aftermovie van. Een leuke herinnering aan een event met alleen maar winnaars.

 

 

De ronde van Dumobil

Om 9 uur werd het startschot gegeven in de verkaveling Licht & Ruimte, waar Dumobil als eerste projectontwikkelaar een private verkaveling aansloot op een warmtenet. Onze renners waren goed voorbereid en kenden het parcours door en door.

 

Het werd een prachtige tocht langs villabouw-woningen via project- en kijkwoningen tot voorbij het appartementsgebouw Libaertshof in Kortrijk. Nu eens steil omhoog, dan in een rechte sprint vooruit en met volle focus in smalle baantjes en bochten: zo doorkruisten de wielrenners onze Vlaamse wegen.

 

Onze Ronnierijders bereikten rond 16u30 de finish aan onze CO2-neutrale verkaveling met warmtenet in Hooglede. Hun passie en enthousiasme komen duidelijk naar voren in de aanstekelijke aftermovie. Vol bewondering en overtuigd van de kwaliteit van hun sponsor blikken ze op deze dag terug.

 

Benieuwd welke route onze Ronnierijders aflegden?

Bekijk hier ‘De ronde van Dumobil'.

 

 

Een warme thuis met groene energie

Gezond bouwen focust op het beperken van energieverbruik, het bewust gebruik van grondstoffen en het verminderen van afval. Pijlers die Dumobil nauw aan het hart liggen. Zo kiezen we bij nieuwbouwprojecten steevast voor warmtenetten en geothermische oplossingen. Waar nodig voorzien we laadmogelijkheden om onze woningen toekomstgericht te bouwen.

 

Om binnen onze woonprojecten de woonbeleving zo optimaal mogelijk te maken, creëren we gemeenschappelijke pleinen, groenzones en waterpartijen. Bij villabouw draagt een slim ontwerp bij tot het duurzame karakter van je woning, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

 

Op zoek naar een duurzame, comfortabele woning waar je echt in thuiskomt?

Contacteer je Dumobil-bouwadviseur en ontdek de mogelijkheden.

GARANTIE OP EEN THUIS MET GROENE ENERGIE

In zowel zijn rol van projectontwikkelaar als van totaalaannemer in villabouw en renovatie besteedt ...

Duurzaam is ook slim en zuinig

Bij ‘duurzaam bouwen’ denk je meteen aan respect voor mens en natuur. Maar duurzaam bouwen en ...