POST 22-06-2022
1 / 4 Foto's

Een gezond lichaam in een gezonde woning

 

Duurzaam bouwen is vandaag een must, net zoals bewegen. Net daarom steunt Dumobil ‘De Ronnierijders’, een fietsclub uit Roeselare en omstreken waar sportiviteit en gezelligheid centraal staan.

 

Rij je op zaterdag 2 juli langs Vlaamse wegen dan kom je zeker een Ronnierijder met Dumobil-outfit tegen. Die dag wordt er namelijk een route gereden van 160 km van en naar een aantal verkavelingen en werven in West- en Oost-Vlaanderen.

 

We brengen die dag alles in beeld om later te bekijken maar je kan ook ter plaatse langs de weg of op een verkaveling komen supporteren. Geen verliezers, alleen winnaars want het wordt gegarandeerd een leuke dag met een gezonde en sportieve mindset en positieve vibes. Hopelijk mogen we jou en ook de zon verwelkomen.

 

De Ronndierijders starten om 9 uur in de verkaveling Licht & Ruimte waar we als eerste projectontwikkelaar een private verkaveling aansloten op een warmtenet. De eindmeet ligt in onze CO2-neutrale verkaveling met warmtenet in Hooglede. Aankomst rond 16:30u.

 

Bekijk hier de volledige route van 'De ronde van Dumobil' :)

GARANTIE OP EEN THUIS MET GROENE ENERGIE

In zowel zijn rol van projectontwikkelaar als van totaalaannemer in villabouw en renovatie besteedt ...

Een duurzame nieuwbouwwoning of renovatie

Of je nu kiest voor nieuwbouw of een grondige renovatie, een samenwerking met Dumobil is de juiste ...