BOUWEN IN OOST-VLAANDEREN MET EEN VLAAMSE TOPFIRMA

Alleen maar positieve vibes daar aan de provinciegrens, bij de familie V. uit Aalter.

Vijfentwintig jaar na hun eerste nieuwbouwwoning bouwt de familie V. opnieuw, deze keer met Dumobil. Verhuizen deden ze niet voor de ligging want de ‘oude’ en ‘nieuwe’ woning bevinden zich op slechts 300 meter van elkaar in het noordwesten van de provincie Oost-Vlaanderen…

 

EEN OP MAAT GEBOUWDE VILLA MET KANTOORRUIMTE

Al voor de tweede keer stond de familie V. uit Aalter voor een nieuwbouwavontuur. Op 300 meter van hun toenmalige woning bouwden ze met succes hun droomvilla. “Onze nieuwe woning voldoet voor 200% aan onze wensen”, vertelt de vader des huizes met volle overtuiging. “Voor mijn professionele activiteiten was extra kantoorruimte voor mij een must. Tegelijk konden we als koppel een aantal andere wensen, zoals een ruime leefkeuken, maar ook een energetische topscore waarmaken.”

 

MODERN BOUWEN DOE JE BEST MET DUMOBIL

Dat de nieuwe woning van dit Aalterse gezin een moderne alleenbouw zou worden stond buiten kijf. “Weinig bouwfirma’s hanteren die kennis en wetenschap van de moderne bouwstijl zo goed als Dumobil. Hun samenwerking met enkele toparchitecten blijkt een geslaagde combinatie.” Volgens de bouwheer vat de slimme inrichting, de kwaliteit en architectuur van de kijkwoning in Tielt perfect samen waarom Dumobil de ideale bouwpartner is voor ieders droomvilla: “In de ganse kijkwoning vind je géén enkele verloren ruimte, tref je hoge plafonds die de gewenste ruimtelijkheid creëren en is er superveel lichtinval wat uiteraard een aangenaam woongevoel geeft. We voelden daar onmiddellijk de klik”.

 

DUMOBIL BIJ TOP VAN BOUWFIRMA’S IN VLAANDEREN

Voor een bouwheer is betrouwbaarheid één van de voornaamste zaken wanneer je in zee gaat met een totaalaannemer om de ultieme woning van jouw dromen te bouwen. “Wij kregen waar voor onze centen. Dumobil positioneert zich kwalitatief bij de top van de Vlaamse bouwfirma’s.” En niet alleen in de bouwsector, maar in elke sector staat of valt een firma grotendeels met het personeel dat de firma draagt. “Onze projectleidster was een enthousiaste jongedame die de zaken bijzonder goed opvolgde. Elk telefoontje of mailtje van ons werd snel beantwoord, en dat schept een vertrouwensband. Ook elke aannemer voerde zijn job uit volgens de regels van de kunst. We wonen hier al een drietal jaar en alles is nog steeds volledig naar wens.”

 

Alleen maar positieve vibes daar aan de provinciegrens, bij de familie V. uit Aalter? “Eigenlijk wel”, klinkt het volmondig bij het koppel. “Onze woning is ruim, zéér lichtrijk en tegelijk uiterst gezellig. We hebben er alle ruimte om te leven én te werken. Onze woning is een warm nest waar we zéér graag vertoeven, en waar in het weekend ook onze kinderen die al het huis uit zijn samen met hun partner graag neerstrijken.”

 

 

→ BEKIJK MEER BEELDEN VAN DEZE NIEUWBOUWWONING