Familie Verlinden

De familie Verlinden verhuisde van hun appartement naar een prachtige nieuwbouwvilla. Precies op tijd om hun eerste dochter te verwelkomen... Met de witte wieg vol roze kussens werd het nieuwe huis meteen een echte thuis.

Huisje, tuintje, boompje ...
Soms klopt het plaatje helemaal

Dat we nieuw wilden bouwen, stond al lang vast, maar de zoektocht naar een geschikte grond liep moeizaam. Na drie jaar hebben we dan toch ons plekje gevonden tussen bestaande woningen in Kortrijk.”

 

“Achteraf bleek dat een deel van het geluk. Zo hebben we lang inspiratie kunnen opdoen en onze droomwoning in onze verbeelding op punt kunnen stellen.”

INSPIRATIEBRON:
KIJKWONING SINT-MARTENS-LATEM

“Tijdens onze omzwervingen gingen we langs bij de kijkwoning van Dumobil in Sint-Martens-Latem. De landelijke stijl, de tijdloze, gezellige uitstraling...

We waren meteen verkocht.”

 

“We wilden de kijkwoning niet klakkeloos kopiëren en gaven de architect de vrijheid om nieuwe ideeën uit te werken.
Niet dat de uiteindelijke plannen ver afweken van de kijkwoning. Dat beeld liet ons blijkbaar niet zomaar los.”

 

“Ondanks de aanpassingen zat er vaart in het project. Na drie jaar wikken en wegen stonden de meeste van onze keuzes immers vast. We wisten heel goed wat we wilden.”

 

 

OUD EN NIEUW PERFECT VERWEVEN

Op meer dan één plek heeft de familie moderne elementen geïncorporeerd in de landelijke stijl. De gezellige haard is bijvoorbeeld afgewerkt met strakke lijnen die mooi contrasteren, en de vensters combineren houten profielen met een steel look.

 

Met buitenmuren van gerecupereerde baksteen mag de
villa er dan wel rustiek uitzien, ze beschikt over de modernste technieken en voldoet aan de strengste energienormen. Zo zijn er achter een niveauverschil in de tuin zonnepanelen verborgen.

 

Elegantie gaat hand in hand met wooncomfort.

De kelder strekt zich uit over de gehele oppervlakte van de woning en er zijn vier slaapkamers. Ruimte genoeg voor verdere gezinsuitbreiding. Zonder verplichting - we zeggen maar dat het kan.

 

DEZE GETUIGENIS IN BEELD