Tijdloze villa volgens de wensen van de bouwheer

"Dumobil is een absolute aanrader voor elk die moeiteloos wil bouwen."

Initieel hadden A.V. en J.V.D. de intentie om een huis te kopen. Tot ze de bouwgrond in Waardamme ontdekten die Dumobil te koop aanbood. De totaalaannemer uit Tielt kwam qua aanpak, stijl en afwerking goed overeen met de wensen van het koppel. De start van hun eerste eigen bouwproject.

 

Proactief nadenken over beste oplossing

Via een kennis kreeg de bouwheer een goed beeld over de manier van werken van Dumobil. Samen met zijn partner bezocht hij de kijkwoning in Tielt. “De moderne, tijdloze look was exact wat we voor onze eigen woning in gedachten hadden”, vertelt hij. Toch wilde het koppel een zekere keuzevrijheid behouden. “We zochten geen sleutel-op-de-deurwoning, waarbij je aan een bepaalde stijl vasthangt. De mogelijkheid om zelf de materialen en de indeling te kiezen, was voor ons essentieel.”

 

Met Dumobils bouwadviseur gingen ze aan de slag. Op basis van hun wensen stelde de totaalaannemer een raming op en bracht de architect aan. Als bouwheer was het duo actief betrokken bij het uitwerken van de plannen, het bepalen van de ruimtes en het kiezen van de afwerking. “Dumobils bouwadviseur was altijd aanwezig bij de vergaderingen met de architect en reikte veel goede ideeën aan, zoals het optrekken van de muurhoogte tot 2,7 meter. Dat geeft een bijzonder leuk effect aan onze woning.”

 

Geen verrassingen door uitgebreid lastenboek

Het koppel V. was aangenaam verrast door het voorgestelde lastenboek, dat standaard veel extra’s bevat. Ook qua prijszetting waren ze bijzonder tevreden. “Het voordeel van werken met Dumobil is dat ze een totaalpakket aanbieden. Ideaal voor iemand die zich niet wil of kan bezighouden met alle details van het bouwproject. Je hebt geen zorgen doorheen het hele traject”, gaat de bouwheer verder. “Dumobil werkt met vaste leveranciers en heeft een ruim aanbod. Vind je je gading niet bij een bepaalde partner, dan stellen ze zonder probleem iemand anders voor. Bovendien is alles heel transparant. Beslis je om je keuken bijvoorbeeld anders uit te rusten, dan weet je onmiddellijk waar je aan toe bent qua kosten.”

 

Strikte opvolging qua timing en budget

De opvolging van het bouwproces van a tot z gaf de bouwheer gemoedsrust. “Bouwen met Dumobil is zorgeloos bouwen. Daarin onderscheiden ze zich. Wanneer zich toch een probleem voordoet, reageert de totaalaannemer bijzonder snel en zoekt een oplossing die werkbaar is voor alle partijen. Onze projectleider was ook altijd vlot bereikbaar en gaf steeds antwoord op onze vragen.”

De correcte prijs-kwaliteitverhouding, detaillistische raming en strikte opvolging waren voor het koppel V. enorme troeven. Dumobil is voor hen een absolute aanrader voor elk die moeiteloos wil bouwen.

 

 

→ BEKIJK MEER BEELDEN VAN DEZE REALISATIE